مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

با عرض سلام. من 11 ساله که باشوهرم ازدواج کردم و دو دختر 8 و 10 ساله دارم که تمام زندگیم هستند. همسر من در بیرون از منزل و با خانواده خودش بسیار گرم و صمیمی هست ولی در منزل با من بسیار سرد، بی محبت هست. اصلا توجهی به من ندارند و حتی اگر جسد من هم وسط هال پیدا بشه نمیگن چرا، چی شد! جلوی هر کسی و بخصوص خانواده خودشون هرطور دوست دارن با من حرف میزنند و وقتی عصبانی بشن جلوی همه از الفاظ زشت استفاده میکنند. کلا براشون اهمیتی نداره که جلوی چه کسی هست، اصلا براشون مهم نیست که خوب من زنشون هستم و نباید حرمت منو جلوی خانوادشون بشکنند. از انواع لقب های زشت هم برای من استفاده میکنند. از جمله اینکه میگن من دو قطبیم، روان پریشم، غیرطبیعی هستم، کوچک مغزم، بوی لجن میدم و از اینجور الفاظ. حتی چندین بار جلوی خانوادشون هم گفتند. متاسفانه خانواده ای هم دارن که در هر شرایطی از پسرشون دفاع میکنند. وقتی زیاد از حد هم انتقاد کنم منو بشدت کتک میزنند. وقتی بهشون میگم که نباید منو بزنید میگن اتفاقا از عمد محکم میزنم تا کبود بشی و دیگه کارتو تکرار نکنی.
من نزدیک به 12 سال یه همچین آدمی رو تحمل کردم ولی دیگه نمیخوام اینقدر جلوی بچه هام و همه حقیر بشم.
لطفا کمکم کنید. من چطور میتونم از ایشون شکایت کنم؟؟
من 39 سالمه و ایشون 52 سالشونه.
هردو مدرک کارشناسی ارشد داریم. ایشون مهندس الکترونیک هستن و من علوم پایه پزشکی خوندم ولی چون باید از دخترام نگهداری میکردم و کسی رو نداشتم که مواظبشون باشن به همین خاطر کارهای خونه رو انجام میدم و به دخترای عزیزم میرسم.

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت ضرب وجرح وتوهین مطرح کنید ودختران خود را بعنوان ساهد به دادگاه معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما را مطالعه کردم نیاز به گفتگو و بررسی بیشتر دارد