مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین غیر متعارف

با سلام وخسته نباشید.من حدود یک ماه پیش با ماشین پژو 405 خود با یک ماشین شاسی بلند بنام فونیکس تصادف کردم و مقصر هم شناخته شدم .سقف بیمه ثالث ماشین من 150000000 تومان می باشد. خودروی خسارت دیده فاقد بیمه بدنه می باشد .هزینه خسارت شاسی بلند 130 میلیون تومان شده است .سوال من این است که با توجه به اینکه ماشین طرف مقابل نامتعارف بوده است می تواند هم خسارت ماشین را بگیرد وهم تقاضای افت قیمت را از من بکند.لطفا راهنمایی کنید .با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نسبت به نامتعارف بودن می‌بایست ماشین خود را بیمه بدنه می‌کردند

یک وکیل

میزان خسارتی که میتواند مطالبه کند بر اساس قیمت متعارف است که بیمه تعیین میکند وبیشتر ازآن را به هیچ وجه نمیتواند .اما بابت افت قیمت بله میتواند اقدام کند