مشاوره حقوقی رایگان - امکان وکالت دادن به آشنا برای حضور در جلسه شورای حل اختلاف؟

با سلام و احترام
مادر بنده بعنوان شاکی پرونده در شورای حل اختلاف احضار شده اند و دقیقا در در همان تاریخ با اختلاف یکساعت در ارتباط به عنوان پرونده دیگری در دادگاه حقوقی نیز خواسته شده اند، با توجه به مسافت زیاد بین این دو مکان عملا امکان حضور ایشان در هر دو مکان نیست، ایا من می توانم با داشتن وکالت از ایشان در شورای حل اختلاف بجای ایشان حضور یابم؟ اگر خیر، لطفا راهنمایی بفرمائید ایشان چه کار میتوانند انجام بدهند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر نمیتوانید ایشان به شورا لایحه ارسال کند ودر دادگاه حاصر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ایشان وکیل بگیرد

یا لایحه ارسال نمایند