مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه اموزش و پرورش

سلام
اینجانبو صدا کردن واسه گزینش دوباره قبل استخدام رسمی
و بعدش گفتن که پذیرفته نشد تبدیل وضعیتت از ازمایشی به رسمی و بعد اعتراض
و دوباره امتحان گرفتن و اینبار ازم تعهد خاستن که درباره پوشش و انجام فرائض تعهد بدم
متاسفانه منم کورکورانه امضا کردم چون فکر کردم کار اداریشون ی چیزیه ک باید حتما انجام بشه و الان نمیدونم چیکار کنم چون گویا تصمیم درستی نبوده
امکان پس گرفتن اون برگه تعهد هست؟
اصلا ایا اینکه بدون تعهد گرفتن نمیتونستن تبدیل وضعیت بزنن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست خود را بدهید تا در ارگان مربوطه بررسی شود در صورت عدم موافقت از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

یک وکیل

خیر بعلاوه برای سما مشکلی ایجاد نمیشود اگر برخلاف آیین نامهای داخلی سازمان عمل نکنید