مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه و برگشت چک ضمانت

باسلام من به یک طلبه و همسرش جهت دریافت وام ازدواج ضامن شدم متأسفانه بعلت عقب افتادن اقساطشون بانک چک های ضمانت بنده رو برگشت زده ومن باتوجه به برگشت چک نمیتونم هیچ عمل بانکی انجام بدهم آیا می‌توانم در دادگاه ویژه روحانیت برعلیه ایشان شکایت کنم یا خیر؟متأسفانه اقساط پرداخت نمیشه وبنده هم باتوجه به تورم و فشار مالی نمیتوانم اقساط اونهارو پرداخت کنم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به طرفیت ایشان در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدهید اگر بانک از حساب شما چیزی بابت ضمانت برداشت کرده باشد موضوع ربطی به �دگاه ویژه روحانیت که به جرایم خاص روحانیون رسیدگی می‌کند ندارد چون این قضیه یک مسبله حقوقی است جرم نیست

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
در دادگاه صرفا ایشون به پرداخت مبالغی که شما پرداخت کردید، محکوم میشن
متاسفانه شما ضامن شدید و بانک می تواند علیه شما اقدام کند و از اموالتون بدهی را تسویه کند یا مبلغ بدهی اقساط می شود تا پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کیفری نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانید بعد از پرداخت اقساط معوق دادخواست مطالبه وجه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بعد از پرداخت اقساط وام میتوانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر موضوع شما ، در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت نمیباشد

شما باید ابتدا اقساط را پرداخت نمایید و بعد در دادگاه عمومی دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه ویژه روحانیت برای جرایم حضرات است نه اختلافات حقوقی آنان با مردم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر این مساله ارتباطی به دادگاه ویژه روحیانیت ندارد
شما تنها بعد از پرداخت اقساط می توانید علیه ایشان طرح دعوی حقوقی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما به عنوان ضامن موظف به پرداخت اقساط معوقه خواهید بود . بعد از این که پرداخت کردید می توانید با طرح دعوا ، مبالغ پرداختی را از صاحب وام دریافت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید در دادگاه عمومی همان شهر محل اقامتشان دادخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، می بایست طلب بانک را پرداخت نمایید و سپس از نامبرده مطالبه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد.....