مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و تعدیل

با سلام 3 ساله مهریه میگیرم هر 10 ماه 1 سکه آخرین بار 1401/10/28بود که و پرداخت و با حکم جلب 1401/11/2پرداخت شد.امسال چند ماه پیش همسرم تعدیل زدن و با توجه به مدارک و این که همسرم شغل مغازه دارن و ماشینشونو رو پنهان کردن و فرار از دین هست و من سیستمی توقیف کردم. قاضی سلیقه ای حکم دادن و گفتن که نظر شخصی من اینه که هر مردی 1 خونه و ماشین باید داشته باشه و رای به 24 ماه 1 سکه شد. من اعتراض زدم تجدید نظرتاریخ رسیدگی زدن 1402/9/28. و تاریخ سکه 1402/8/28 میشه به حکم قبلی که 10 ماه 1 سکه بود. و چون حکم جدید قطعی نیومده و رسیدگی برج 9 هست باید پرداخت کنند؟؟با سپاس.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همچنان می‌بایست مطابق قبل پرداخت شود ماشین جزو مستثنیات دین نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
زوج باید سکه معوقه را پرداخت نماید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

باید پرداخت بشه چون رای جدید هنوز قطعیت نیافته.

یک وکیل

چون از نطر دادگاه بدوی معسر با شرایط جدید شده دادگا نمیتواند با وجود رای جدید خود بر اساس رای قبلی عمل وجلب کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله تا زمانی که رای قطعی نشده باید طبق سابق عمل شود