مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن پرونده

باسلام فروردین ماه خونم و دزد زده و تقریبا کل وسایل خونه سرقت کردن خونمون آپارتمانی و دو طبقه ست همسایه اون موقع خونه بوده ولی منکر شنیدن صدایی شده درصورتی که درب ضد سرقت کاملا کج و کوله شده ،اثر انگشت هم پیدا شد ولی بعد از چند ماه پیگیری قاضی دستور بسته شدن پرونده را داده و منکر اثر انگشتی در پرونده شده وقتی دلیل بسته شدن پرونده را پرسیدیم گفتن بدلیل پیدا نشدن دزد پرونده مختومه ست با این حال عاقبت دزدیهای این چنینی چی میشه و اگر قرار به مختومه شدنشون هست چه دلیلی برای اینهمه پیگیری بود؟

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

متاسفانه نمیتوانید کاری کنید تا شاید سارق پیدا شده و اعتراف به سرقت منزل شما نماید