مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال مصادره شده

سلام:
من رو بخاطر پست گذاشتن هفت ابان در اینستاگرام دادگاهی و به مدت 23 رو زندانی کردن. با قرار وثیقه 280 میلیونی بیرون اومدم.
موبایلم رو گرفتن گفتن بعد از بیرون اومدن از زندان پس میدن ولی زیر حرفشون زدن.
در دادگاه هم دادستان بدون اجازه دادن به من که از خودم دفاع کنم منو به همکاری با دولت انگلیس متهم کرد.
بخدا نمیدونم باید از این دستگاه فاسد قضایی به کجا شکایت کنم.
میشه یه راهنمایی کنید.
ممنون میشم.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید تلاش خودتان را بکنید و بگین برایتان وکیل تسخیری بگیرند یا خودتان یک وکیل خوب انتخاب و تعیین کنید