مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام ، بنده یک 405 با یک سمند معاوضه کردم روز معامله با کارت خودرو قرار داد بنگاهی نوشتیم و بنگاه دار گفت من فروشنده می شناسم مشکل سند ندارد و مابه التفاوت قیمت سمند باید تا یکماه به فروشنده سمند می دادم به خاطر نیاوردن سند نداده ام و فروشنده سمند روز بعد از معامله برای آوردن سند فول امروز و صبح داد اگر سند سمند نیاورند و تعویض پلاک انجام نشود من هم می توانم کار تعویض پلاک 405 انجام ندهم و سند هم بهشون ندهم و معامله فسخ شود

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

شما یک اظهارنامه سریعا به طرف مقابل بدید که سند رو فوری حاضر و اقدامات انتقال سند رو انجام بده در غیر اینصورت و تا زمان ارائه سند شما هم تعهدات خود رو متوقف کرده و به مرجع قضایی جهت احقاق حق خود مراجعه می کنید