مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک من برای ثبت شرکت

با سلام ، من چند سال پیش با یک شرکت ساختمانی کار میکردم ،مدیر عامل با توافق از مدارک من برای رتبه شرکتش استفاده کرد ، بعد از یکسال ارتباط کاری من با ایشان قطع شد و من گفتم نمیخواهم دیگر از مدارک من استفاده کند ، بعد از گذشت حدود 10 سال الآن فهمیدم که هنوز از مدارک من استفاده میکنه و اسم شرکتش هم عوض کرده ، الآن اسم من جز سهام دار است ، لطفاً راهنمایی کنید ، ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ارسال اطهارنامه به شرکت و سپس طرح دعوی مناسب

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سریعا یک اظهارنامه به شرکت ارسال کنید و بخواهید با تشکیل مجمع استعفای شما رو مطرح و شرایط خروج از شرکت شما رو انجام بدن در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهید کرد