مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی

با سلام و وقت بخیر .
در سال 1398 آپارتمانی را از پدرم خریدم و آن را به اسم دخترم کردم برای آینده اش. سند هم به اسم دخترم صادر شد. البته سن او زیر 18 سال است . بعد از مدتی متوجه شدم که همسرم آن را به یکی از افراد فامیل در سال 1400 فروخته و سند هم زده شده و سپس مجددا در سال 1401 خودش آن منزل مسکونی را خریده و سند به اسم همسرم صادر شده. (در این مدت من از این مسئله هیچ اطلاعی نداشتم) از لحاظ قانونی چطور میتونم آپارتمان را مجددا به اسم دخترم کنم. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر همسر شما دارای وکالتنامه از شما بوده که کاری نمی تونید انجام بدید ولی اگر بدون اجازه و وکالتنامه انتقال سند انجام داده می تونید ابطال سند رو اقامه کنید