مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام. بنده از طریق مبایعه نامه آپارتمان را از یک فرد خریده ام. که آن فرد هم از طریق مبایعه نامه از نفر قبلی خریده است. نفر اول فردی است که سازنده ملک بوده است. این فرد اکنون فراری است و در دسترس نمیباشد. حالا سند آپارتمان ها صادر شده و همه واحد ها به نام صاحب زمین آمده است. صاحب زمین میگوید که میبایست فرد سازنده (همان کسی که از طریق مبایعه نامه آپارتمان را زنجیره ای به ما فروخته است) را پیدا کنیم و از او برای سند ها رضایت بگیریم. و به همین خاطر حاضر به انتقال سند ها به نام من نمیباشد. هم چنین مدرک مشارکت ساخت بین صاحب زمین(سند) و سازنده را نداریم و صاحب زمین از دادن مدرک مشارکت به ما امتناع میکند.
من در مبایعه نامه تاریخ حضور در دفترخانه را به اینصورت ذکر کرده ام: حداکثر ده روز کاری پس از آماده شدن سند در دفتر خانه شماره 138. الان من باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

شما علیه فروشنده ملک به شما و دست های قبل تا اونی که سند مالکیت به نامش هست اقامه دعوی الزام به‌ تنظیم سند رسمی در دادگاه کنید