مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تحویل مبیع طبق حکم فسخ دادگاه

سلام ملکی را فروخته ام که پس از عدم انجام تعهد از جانب خریدار دادخواست فسخ دادم اکنون دادگاه تجدید نظر حکم قطعی فسخ داده اظهارنامه ای که برای تحویل ملک و ضرر و زیان وارد بر ملک طی 2 سال و همچنین اجرت المثل ایام تصرف و 30 میلیون تومان حق فسخ که در توضیحات مبایعه نامه وجود دارد را چگونه طلب کنم لازم به ذکر است که 70 میلیون دریافت کرده ام؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. از طریق دادخواست مطالبه به استناد قرارداد و قطعیت فسخ. مشروط بر اینکه در قرارداد ادعای خسارت درج گردیده باشد