مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ماشین

با سلام. ماشینی از شخصی با دادن یک فقره چک خریداری کردم که نتوانستم به موقع چک را پاس کنم و کارمان به شورا کشیده شد و در شورا یک میلیون از مبلغ چک را به فروشنده ماشین (که در قولنامه مشخصاتش موجود است و همینطور شماره چک). تحویل دادم. با رسید و اثر انگشت. پس از مدتی فروشنده چک را به برادر خانمش که نظامی بوده میدهد و بعنوان. طلبکار پرونده جدید باز میکند و مرا به زندان می اندازد. و پس از آن با حکم دادگاه روی حقوق من اقدام و کل مبلغ چک را بصورت اقساط دریافت میکند. در صورتی که من هیچ معامله ای با ایشان انجام نداده بودم. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به قراری که دادسرا صادر میکند قرار نهایی میگویند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به قراری که دادسرا صادر میکند قرار نهایی میگویند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دارنده چک دینفع در مطالبه وجه ان میباشد و عملا نمی توانید کاری انجام دهید.به فروشنده اگر پول اضافه داده اید میتوانید وجه ان را استرداد کنید