مشاوره حقوقی رایگان - مشـــــــاوره حقــــــــوقــی

سلام
من به خاطر اینکه خونم رو تحویل دادم چند روز تا پیدا کردن خونه رفتم خونه داییم من چندتا گربه و یه سگ دارم سگم چون نژاد بزرگ هست باید ببرمش پیاده روی وقتی که برگشتیم دیدم 2تا از باکس هایی که گربه توش بوده نیست و فهمیدم پسر داییم گربه هامو برده ول کرده بیرون جایی رو که گفتن خیلی گشتم و عکساشون رو پخش کردم ولی حدسم اینه که دروغ گفتن اونجا گربه هامو ول کرده سوالم این هست که من میتونم شکایت کنم. چون گربه های من شش سالشون بوده و همشون واکسینه شده و شناسنامه دار و عقیم شده بودند من شش سال زحمتشون رو کشیدم جدا از هزینه هاش شش سال باهاشون زندگی کردم. خواهشا کمکم کنید .

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام امکان شکایت بابت این رفتار وجود دارد،اما از آنجا که گربه در نظام حقوقی ایران صراحتی در ملکیت ندارد،ممکن است بر اساس نظر قاضی فاقد مالکیت تلقی شود.