مشاوره حقوقی رایگان - قتل فرزندم

سال 94 منو پسر دو سالم با پسر همسایم دم در منزل ایستاده بودیم که سه نفر نقاب پوش اومدن و یهو طرف پسرم شلیک کردن و به قتل رسید البته لازم به ذکر است که اون شب چند نفر دیگه مورد اصابت قرار گرفتن در مناطق دیگر خرمشهر ولی کشته نشدن البته اونا دشمنی داشتن و هیچ نسبت و آشنایتی با آنها ندارم الان دوسال است که گرفتار این موضوعم و به هیچ جوابی نرسیدم چون متاسفانه هیچ نشونی از قاتلا ندارم درواقع دقیق اونها رو ندیدم نتونستم خوب تشخیص بدم اکنون چندنفر دستگیر شدن بخاطر اون دعوایی که شده به جنایتاشون اعتراف کردن ولی به قتل فرزندم اعتراف نکردن و نمیدونم واقعا خودشونن یا نه. واقعا موندم چکار کنم خواهشا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

این مورد از موارد لوث هست ، لوث در مزتکبین قتل این پرونده باید به دقت مطالعه و پیگیری شود

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به یک وکیل حاذق در محل مراجعه و مشاوره حضوری بگیرید با حدوث لوث و تقاضای قسامه میتوانید به نتیجه مورد نظر برسید