مشاوره حقوقی رایگان - توافق زوج و زوجه بابت طلاق در محضر

باسلام واحترام
در مرحله ی بدوی و تجدیدنظر طلاق یکطرفه از جانب زوجه بدلیل تخلف زوج از شروط ضمن عقد صادرشده که بیست روز وقت برای فرجامخواهی داده شده حالا بنظر شما اساتید محترم
1-اگه زوج و زوجه بخان با هم در محضر توافق کنن آیا محضر باید جزییات رو هم درج کنن که مثلا مهریه بذل شده و تمامی پروندها بسته بشه و یه مبلغی هم که قراره به زوجه از طریق چک بدم و درج کنن یا نه بصورته کلی فقط مینویسن
2-به چه چیزهایی واسه توافق توی محضر باید دقت کنم که نوشته بشه تا بعدا زوج یا زوجه به مشکل نخورن؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله در توافقنامه دقیقا تمام مسائل باید قید گردد