مشاوره حقوقی رایگان - نيم عشر دولتی

با سلام .. در پرونده مهريه و مزايده ملكی از اقا، چون خريداری نبود خود زوجه ملک را گرفته، بعد از ماهها زوجه بدون اينكه ملک را به نام خود انتقال دهد با قولنامه ان را به شخص ثالث فروخته.. حال پرداخت نيم عشر به عهده كيست؟ شخص ثالث از چه كسی بايد شكايت كند؟ زوج يا زوجه؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام پرداخت نیم عشر در هر صورت بر عهده محکوم علیه میباشد.و شخص ثالث از کسی که مال را از او خریده باید شکایت کند

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام پرداخت نیم عشر در هر صورت بر عهده محکوم علیه میباشد.و شخص ثالث از کسی که مال را از او خریده باید شکایت کند