مشاوره حقوقی رایگان - پاسیو ساختمان در طبقه اول

با سلام و وقت بخیر
بنده یکواحد اپارتمان خریداری کردم که طبقه اول میباشد.یک پاسیو و نور گیر 16 متری هم در طبقه اول هست که فقط یک درب از سمت آشپزخانه منزل ما از ابتدای ساخت ساختمان به آن راه دارد. و فقط از منزل ما امکان رفت وآمد وجود دارد. واحد روبرو و سایر طبقات فقط پنجره دارند و به عنوان نورگیر میتوانند استفاده کنند.
ضمن اینکه کل واحد های آپارتمان سند ندارند و قولنامه ای هست.
ماه پیش واحد روبرو بدون اطلاع قبلی و هماهنگی پنجره خودرا به در تبدیل کرد و اقدام به رفت آمد به پاسیو نموده است. و با وجود اعتراض ما هنوز بر حق خود پافشاری میکند.من چگونه میتوانم ایشان را مجاب به برداشتن درب کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نمی توانید از وی بخواهید درب را بردارد زیرا خودتان هم به پاسیو درب دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست تامین دلیل بدهیدو درخواست تخریب درب را داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا موضوع کارشناسی شود سپس دادخواست دهید و الزام وی را بخواهید