مشاوره حقوقی رایگان - خراب شدن ریه در خدمت سربازی

سلام. من سال 85 در خدمت سربازی دچار آسم شدید شدم در طول خدمت به دکتر فوق تخصص مراجعه کردم پرونده پزشکی هم دارم ولی تا حالا به ارگان نظامی مشکل خودم نگفتم الان دچار اسم شدید هستم میخواسم ایا ارتش غرامت... بهم میدهند ... ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

مشروط به اثبات كلينيكی و پاراكلينيكی بیماری آسم و نیز دارا بودن سوابق درمانی بالينی ( FEV1 کمتر از 50درصد): با اختلال عملكرد تنفسی متوسط و يا بيشتر: معاف دائم میشوید
FEV1 کمتر از50% مربوط به بخش اخیرالذکر بوده و شرط لازم برای برخورداری از معافیت دایم می باشد.
البته در نوع خفيف و آلرژی های تنفسی: معاف از خدمات رزمی میشوید/ضمنا شرط غرامت منوط به اثبات عارضه آسم ناشی از رده خدمتی و نوع کار و فعالیت در حین خدمت می باشد