مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و فروش خودرو لیزینگی

سلام بنده کامیون از شرکت لیزینگ خریدم حدود یک سال بعد با خودرو شخصی خودم تصادف کردم و متاسفانه حدود پنج سال بعلت تمام شدن بیمه بازداشت بودم در این مدت بازداشت به دلیل اینکه از بانک کشاورزی وام گرفته بودم و نبودم ضامن بنده با بانک این کامیون که سند به نام لیزینگ و پلاک به نام بنده بوده توقیف و حدود دو سال بعد آماده مزایده میشه که بنده زمان آزادی از بازداشگاه پیگیری و مزایده رو لغو کردم این دوسال اقساط کامیون بخاطر کار نکردن پرداخت نمیشه لیزینگ توقیف میذاره با بخشنامه بخشش سود و دیرکرد ضامن بنده درصورتیکه اصل وام چهار میلیون بوده چهارده میلیون به بانک میده و بانک به صورت وام برمیگردونه از من شکایت و بنده اعسار دادم حالا تکلیف این دوسال توقیف بی دلیل و ضرروزیان بی مورد چی میشه تشکر

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

با سلام
با توجه به اینکه سوال شما ابهامات زیادی دارد ولی اصولا بازداشت پنج ساله محل قانونی ندارد ما اولا علت بازداشت را باید مشخص کنید و مرجعی که ما را بازداشت کرده کجا بوده؟
در مواردی که بازداشت مرتفع بشود وفق مواد 255 تا 261 آیین دادرسی کیفری از کمیسیون استانی جبرابن خسارت یا کمیسیون ملی تقاضای جبران خسارات مازاد کنید و همچنین در صورتی که توقیف غیر قانونی بوده باشد میتوانید مطالبه خسارات وارد ده ناشی از بازداشت و توقیف غیرقانونی کنید