مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله خودرو

سلام من ماشینم رو فروختم و مبلغ 60میلیون آن را خریدار پرداخت نکرده و تقاضای فک پلاک دادم و الان خودرو توقیف شده است. من چطور به پولم میرسم؟ این هم بگویم که برگ سبز وسند خودرو دست خودم هست.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بعداز صدور حکم محکومیتش ازطریق فروش همان خودرویی که توقیف کردید.

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
ابتدا اظهارنامه مطالبه وجه جهت محاسبه تأخیر تأدیه بدهید. بعدا دادخواست مطالبه وجه بدید.

موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بابت الباقی ثمن معامله بدهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام دادخواست مطالبه وجه بابت دریافت الباقی ثمن دهید و سپس همین خودرو را به عنوان مال خریدار معرفی و از محل آن برداشت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه مطالبه وجه مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان ثبت نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید جداگانه تقاضای مطالبه ثمن کنید