مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام بنده ۵ سال پیش دو واحد آپارتمان تفکیک شده از خود مالک ساختمان خریداری نمودم یعنی دو واحد بالای مغازه مال ما شد و مغازه و زیر زمین در دست مالک باقی ماند که راه پله اشتراکی طبقات را از زیر زمین جدا کرده و طبقات بالا رو به ما فروخته قرص آسیک لوویر حالا بعد از ۵ سال از سمت کوچه با نردبان وارد بالکن طبقه اول شدن و نرده ها دور بالکن را بریدن و درو پنجره مشرف به بالکن را با نرده ها جوشکاری و مسدود کردن و میگویند این بالکن چون سقف مغازه ما است شما حق ورود به بالکن را ندارید درصورتی که حالا با این کارشون ما با ۱۱۰ تماس گرفتیم و اعلام شد و شاکی شدیم در و پنجره ما را مسدود و خسارت وارد کرده ولی قاضی شعبه حکم منع تعقیب دادن و گفتند باید حقوقی اقدام کنیم
باتوجه به اینکه در نظریه کارشناسی یک نفره و ۳ نفره اعلام کردند که حق استفاده بالکن با کسی است که دسترسی به بالکن دارد و فقط طبقه اول که سند به نام بنده است و تو سند قید شده که جنوبا دیوار و درب و پنجره ای است مشرف به بالکن میباشد
حالا از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید
ضمن اینکه راه پله اشتراکی که تو سند قید شده زیر زمین را جدا کردن و طبقات بالا را به ما فروختن و دوباره شکایت از من کردن که از راه پله اشتراکی غیر معقول استفاده نموده ام در صورتی که موقع خریدن این ساختمان به صورت اختصاصی به ما فروخته شده و در این مورد من آماده ام و میخواهم که راه پله طبق سند که اشتراکی است و دیوار... وسط راه پله باید برداشته شود و چون کنتور آب واحد ها درسمت زیر زمین است و ما در مواقع ضروری دسترسی به کنتور آب را نداریم
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید چه کنم یک سال است که در و پنجره بالکن من بسته و مسدود است و نتوانستم به حقم برسم است

پاسخ ها :

یک وکیل

مي توانيد دعوي حقوقي رفع تصرف عدواني طرح كنيد

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
همانطور که در دادسرا به شما گفتند میبایست از طریق حقوقی اقدام بفرمایید ،عنوان دادخواست ((رفع مزاحمت و ممانعت از حق و اعاده به وضع سابق ))است. موفق باشید