مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مربوط به قسمتهای اختصاصی که مشترک مورد استفاده است

در صورتمجلس تفکیکی، 30 متر پارکینگ در پیلوت به واحد همکف اختصاص یافته که عبور ساکنین از آن، در صورتمجلس تفکیکی گواهی شده، واحد همکف 110 متر و 3 واحد دیگر 145 متر هستند. آنها میگویند چون 30 متر پارکینگ اختصاصی من است در پرداخت هزینه ایزوگام پشت بام، این 30 متر پارکینگ با 110 متر زیربنای واحد من جمع میشود و همه 30 متر را من باید پرداخت کنم.آیا این 30 متر به دلیل اینکه محل گذر همه به منزلشان هست و در صورتمجلس تفکیکی نیز گواهی شده جزو مشترکات حساب نمیشود با وجود اختصاصی بودن در سند من؟ با توجه به اینکه زیر مساحت ایزوگام شده قرار میگیرد، پرداخت هزینه مربوط به این قسمت در مورد ایزوگام پشت بام با کدام واحد است؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بخش اول فرمایشتان با بخش دوم متفاوت است.توصیه می کنم موضوع را از طریق یک داور بی طرف(حقوق دان یا املاکی)حل وفصل نمایید.یاالله

یک وکیل

سلام" حصه اختصاصی شما مطابق قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه اجرائی آن در فرض سوال ، 140=30+110 مترمربع است و بر اساس جمع مساحت تمامی حصه های اختصاصی (اعم از آپارتمان ، انباری و پارکینگ تفکیکی) ، هزینه های مشترک قطعه تفکیکی شما نسبت به مساحت کل حصه های اختصاصی مجتمع آپارتمانی محاسبه می گردد . در فرض سوال به نظر می رسد هیئت مدیره محترم مجتمع آپارتمانی شما ، قانون مدار و آگاه به مقررات مربوطه باشد چونکه در بعضی مجتمع های آپارتمانی که متاسفانه هیئت مدیره آن آگاه به مقررات مربوطه نیستند و یا اجرای مقررات مربوطه را منافی با منافع خود می پندارند ، هزینه های مشترک هر واحد آپارتمانی را به طور مساوی محاسبه و دریافت می نمایند !