مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام و تشکر
یک سال و خورده ای که شوهره بنده خونه رو ترک کرده و در شهر دیگه ای کنار که از شهری که منو خانوادم زندگی میکنیم خیلی دوره ایشون کارمند قراردادی شرکت نفت هستن، شکایت کردم و ایشون رو به ترک انفاق محکوم کردم و مطالبه مهریه ولی تا الان هیچ کاری نتونستم انجام بدم چون نه خانواده ای دارم کمکم کنن و پشتوانه باشن حق و حقوقمو بگیرم نه شرایط مالی از شما وکلای عاجزانه تقاضا دارم کمکم کنین چون جز دادراه راه دیگه ای نداشتم لطفا راهنمایی و کمکم کنید.
ممنونم

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

شما می توانید پس ازقطعیت هر کدام از دادنامه ها درخواست جلب و حبس شوهرتان را از اجرای احکام بخواهید تا مجبور به پرداخت شود و در صورتیکه حق بگیر هست درخواست توقیف حقوقش را بکنید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید از کانون وکلای استان خود تقاضای وکیل معاضدتی نمایید