مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام.
بنده یک چک به مبلغ 29 میلیون یک نفر دریافت کردم. برگشت زدم. آدرس های آن شخص را از بانک و تمامی حساب های بانکی گرفتم. و مشخص بود آدرس ها همه جعلی بوده. از طریق نیرو انتظامی فهمیدم که یک ماشین داره و شماره پلاک و مشخصات رو گرفتم. حالا چطوری میتونم ماشین شخص را توقیف کنم؟
اگه بخام برم از طریق چک شکایت کنم حداقل 6 ماه طول خواهد کشید تا حکم جلب بگیرم و ممکنه بعد 6 ماه اون ماشین رو هم فروخته باشه و نتونم گیر بندازمش.
لطفا سریعترین راهکار ممکن که بنده بتونم به پولم برسم را بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تامین خواسته بخواهید. به فوریت اموالی که بنام خودش باشد به غیر از مستثنیات دین ، درخواست توقیف کنید فورا انجام میشود.