مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

باسلام و عرض خسته نباشید اینجانب استخدامی سال77 درجه داری بصورت رسمی هستم در طول این مدت هیچگونه پرونده ای نداشتم اما حدودا دو سال پیش در یکی از ماموریتها اتهام سرقت زدند که کمیسیون ناجا با بررسی عین واقعیت اعاده خدمت با تنزیل یک درجه به مدت 2 سال دادند اما چون از دادسرا 6 ماه زندان و 70ضربه شلاق اومده بود بالاجبار از ترس به اداره ده ماه است نرفتم آیا من میتونم بازنشست بشم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جهت پاسخ بهتر سوالاتی است که بهتر است مشاوره حضوری داشته باشیم.یاالله

یک وکیل

سلام" خیر نمی توانید تقاضای بازنشستگی نمائید چونکه شرایط قانونی آنرا ندارید . اخراج شما از یگان خدمتی به موجب رای قطعی هیئت تخلفات اداری محتمل است .