مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

بفد از صدور کیفرخواست کلاهبرداری جلسه دادگاه تعیین شده در جلسه دادگاه چه اتفاقی میفته موضوع ملک است ک با مانور متقلبانه جهت اخذ وام انتقال صوری انجام گرفته و هیچ مدرکی دال بر پرداخت ثمن معامله نیست و شهود این رو تایید گرده ک صوری بوده .متهم تا حالا نیومده اگ تو جلسه دادگاه نیاد چی میشه؟سند ملک توقیفه.ممکنه کلاهبرداری رد بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

چنانچه معامله با هماهنگی شما صورت گرفته باشد موضوع از جنبه کیفری قابل رسیدگی نیست و می بایست دادخواست حقوقی تنظیم گردد