مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهدید حین طلاق

سلام خسته نباشی منو همسرم چن وقتیه که داریم جدا میشیم و دادگاهی داریم الان سر جهیزیه ب مشکل خوردیم وسیله هامو برداشته برده جای دیگ قایم کرده میگ همرو خودم خریدم در صورتی ک بنده هم لیست سیاهه دارم هم فاکتور بعد دو روزی هس هی پیام تهدید میفرسته ک تو دادگاه های اینور ببینمت زنده نمیری خونتون من باید چیکار کنم؟ ناگفته نمونه اعتیاد داره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب پیامکهای تهدید ارسالی از سوی همسر شما میتوانید اقدام به شکایت کیفری کنید و شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص جهیزیه می توانید با ارائه سیاهه جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و اگر زوج لیست جهیزیه را امضاء کرده باشد دادگاه حکم بر محکومیت زوج صادر خواهد کرد.
اگر لیست جهیزیه را امضاء نکرده می توانید دو نفر شاهد معرفی کنید.
در خصوص تهدید نیز جدا می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید.