مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر به دلیل تهدید

با سلام
یکی از دوستان حدود دوماهه ازدواج کرده و از روز سوم شوهرش شروع به زدن و توهین به ایشون کرده.الان با کلی کبودی روی صورت و بدنش امده خونه پدرش که درخواست طلاق بده
شوهر ایشون به جز زدن چند بار تهدیدش کرده و با تهدید مهریش رو بخشیده.چندباری با چاقو موقع خواب تهدیدش کرده میکشمت یک جور دفنت میکنم که کسی نفهمه من بودم و بهش گفته نمیتونی شکایت کنی که تهدیدت کردم چون دادگاه شاهد میخواد و تو نداری چون تنها بودن .آیا میشه شکایت کرد از ایشون یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که تمام این ادعاها می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشد

صرف ادعا کفایت نمی‌نماید

البینه علی المدعی در صورت داشتن دلایل در تمام موارد فوق می‌توانند اقدام کنند