مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام و احترام
جرم جعل سند غير رسمی و استفاده از آن چيست؟
جعل اجاره نامه و امضا نمودن دو شاهد به نسخه خود و استفاده و اخذ دستور تخليه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مجازات جعل و استفاده از سند مجعول حبس است. اما این موارد زیاد پیش می آید ، اگر شهود در جریان اجاره دادن باشند و قرارداد اجاره صحیح باشد ، با توجه به عدم سوء نیت می توان تبرئه شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات جعل اسناد عادی و استفاده از سند مجعول محکوم خواهد شد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

جعل و استفاده از سند مجعول که حبس دارد ولی باتوجه به قانون کاهش مجازاتهای حبس تعزیری، مجازات جایگزین جزای نقدی