مشاوره حقوقی رایگان - مادری ک ارثیه میلیاردی بهش رسیده و گرفته و ب فرزندان پسر و دخترانش داده و ب دختر کوچکش نمیدهد بی علت

مادرم ارث بزرگی بهش از پدر بزرگش بعد از 70 سال بی خبری از این ارث.حالا بعد از گذشت یک سال ب پولش ارثش رسیده.ب 5فرزندش ک 3 پسر و 2 دختر هستند و ب نوه ی پسریش هم ک پسر هم هست داده اما ب کوچکترین دخترش ک آزاری ب او نرسانده میگوید دلم نمیخواهد بدهم این یعنی چ من چکار کنم.تازه کلاهبرداری و جعل سند کردن ک 2خاندان دیگر را محروم کنن از این ارث ک یکی از نوهای خاله اش همسره منه. حق اونم نمیده چیکار کنم.من حقمو میخوام.جعل سند کردن با خواهراشو داداشش و پسراش همه میدونن چقدر چند میلیارد سهم بردن ولی من هیچی نمیدونم نگفتن تا بدونم چون نمیخواست بدونیم ک شوهرم همان نوه ی خاله خودشو هم محروم کنه و خانوادش هم نفهمن.گول زدن 2تا خاندان رو و سهم منو عمداً نمیده.کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مالک،در زمان‌ حیات خود به هر شخصی می تواند مایملک خود را منتقل کند.ارتباط ارث بعد از فوت نسبت به وراث که در انحصار وراثت احصاء شدند و نسبت به ماترک‌ متوفی برقرار میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما بسیار پیچیده و نیازمند گفتگو است اما اگر مادر سهم خود را به شما نبخشد کاری نمی توانید بکنید اما در خصوص جعل می توانید اقدام کنید و یا

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نامفهوم است هر کس می‌تواند هر گونه دخل و تصرفی در اموال خود داشته باشد به این واسطه کسی بازخواست نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در زمان حیاتش تقسیم کرده قابل اعتراض نیست...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما مالک اموال خود است و تا زنده هست هر تصرفی میتواند در اموال خود داشته باشد وتا وقتیکه زنده هست اموال ایشان ارثیه نیست که مطابق قانون ارث تقسیم شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شخص زنده نيازمند وكيل يا وصي نيست
و
مي تواند هر ميزان و به هركس دلخواه خود
اموالش را انتقال دهد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
شما نیاز به توضیحات مفصلی در این خصوص دارید ، از طریق مشاوره های تلفنی دادراه بهره‌مند شوید .
اما اینکه مادر به همه‌ی فرزندان مبلغی پرداخت کرده و به شما سهمی نداده امری غیر قانونی نبوده و ایشان اختیار مال خود را دارد .
اگر اسناد و مدارکی در خصوص جعل وجود دارد قابل پیگیریست .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
می توانید با مدارک خود شکواییه با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول تقدیم دادگاه کیفری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام افراد تا زمانی که زنده هستند هر تصمیمی در خصوص اموال خود میتوانند بگیرند. با او دوستانه رفتار کنید تا نظرش تغییر کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخو است تقسیم ترکه بدهید و بابت جعل هم شکایت کیفری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در خصوص جعل می توانید اقدام نمایید لیکن در خصوص سایر موارد نمی توانید
مادر شما تا قبل از فوت می تواند اموال خودش را به هر صورتی که تمایل دارد انتقال کند و شما در صورت اثبات حجر می توانید مانع شوید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به مشاوره و گفتگو دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام ارثیه مادر متعلق به مادر است و اختیار دارد به هرکسی که میخواهد انتقال دهد یا ببخشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما سهمی نخواهید داشت

طبق قانون هر شخصی میتواند در زمان حیات خود ، اموال خود را به هر شخصی که بخواهد انتقال
بدهد و فرزندان نمیتوانند مدعی حقی بشوند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مدارکی جعل شده است فقط شخص ذی نفع میتواند ادعای جعل مطرح نمایید و در خصوص اموالی که قانونی به مادرتان رسیده است در زمان حیاتش نمیتوانید ایشان را الزام به انتقال ان به شما نمایید زیرا او اختیار واگذاری اموالش را به هر کسی که بخواهد دارد اما اگر فوت کند و اموالی بعنوان ارث از وی به جا بماند شما میتوانید سهم الارث خود را مطالبه کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در زمان حیات هیچ یک از فرزندان حقی از بابت اموال و یا تحت عنوان ارث بر اموال پدر و یا مادر خود ندارند ولیکن در صورت جعل افراد ذینفع می توانند طرح شکایت کیفری نمایند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر شخص مختار است تا در قید حیات است اموالش را هر طور که می خواهد تقسیم نماید