مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند یا جعل وکالت نامه فروش

با سلام و وقت بخیر
من و برادرم به مدت چند سال در مغازه ای که برای پدرم بود( تمامی اسناد و مدارک به اسم پدرم بود) کار کردیم و در این مدت هیچ قراردادی بین پدرم و ما که رد آنجا مشغول به کار بودیم به عنوان مستاجر نوشته نشد ولی من و برادرم به دلیل مشکلات شخصی از هم جدا شدیم و پدرم ملک را فروخت. میخواستم بدانم اگر در مدتی که پدرم صاحب مغازه بود اگر برادرم جعل سند کرده باشد یا جعل وکالت نامه سند کرده باشد میتواند ادعای مالکیت مغازه را کرده و پول را از پدرم پس بگیرد یا اگر پدرم در زمانی فوت شود و پول بین بقیه برادر ها تقسیم شود می تواند پول را پس گیرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند هریک از موارد فوق آری امکان پذیر است
اما راه حل حقوقی وجود دارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
جعل سند امکان دارد اما از جانب شما قابل پیگیری خواهد بود و تا زمانیکه برادرتان مالک چیزی نباشد حق گرفتن پول مغازه از دیگر ورثه را ندارد.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر جعلی شده باشد میتوانید ایراد بگیرید کارشناسی می شود و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بفرض هم اینکار را انجام دهد قابلیت شکایت و دفاع هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه هر گونه احتمالی وجود دارد اما در مقابل شما نیز می توانید اقدام به دفاع نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید موضوع جعل را بتوانید به اثبات برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جعل کرده باشد پدرتان می تواند با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کند.

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام وقتی ملک فروخته شده است دیگر ادعای ملکیت چه معنایی دارد؟ بر فرض وقوع جعل و ادعای مالکیت، هر کدام از این عناوین قابل پیگیری حقوقی و کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با اسناد جعلی ، مالکیت ایجاد نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با جعل مدارک امکان مالکیت برادر شما بر ماک پدری ممکن است مگر اینکه شما ادعای جعل کنید و موضوع با کارشناسی معلوم خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به احتمالات نمی‌توان پاسخ داد بله خب این یک چیز مسلم است اگر جعل یا خلافی صورت گرفته باشد امکان شکایت وجود دارد