مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن مهریه در ثبت

سلام. اگر پرونده مهریه رو در ثبت مختومه کنم شوهرم میتونه اموالی که توقیف شده و آزاد میشه رو به نام کسی از آشناهای خودش بزنه؟ آیا میتونم دوباره درخواست مهریه کنم و از قانون فرار از دین در موردش استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اولی اری
دومی دشوار است نتیجه گیری لکن دور از ذهن نیست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اموال توقیف شده را درخواست مزایده کنید و مهریه را وصول کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
ممکن است بعد از رفع توقیف انتقال بده در این صورت شکایت کیفری فرار از دین نتیجه ای نخواهد داشت.
شما صرفاً می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رفع توقیف کنید نمیتوانید فرار از دین شکایت کنید