مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری

من 10سال در یه باغ هم سرایدار بودم هم نگهبان، در این مدت هیچ مزدی پرداخت نشده فقط گاهی 200 تومان میومدن میدادن و با یک تهمت الکی بیرونم کردن میخوام شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
رابطه کاری با شهادت شهود و دیگر مستندات قابل اثبات است و همچنین مستندات واریزی و قرارداد شفاهی و کتبی قابل احراز و اثبات میباشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اخذ حقوق و مزایای خود و با اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی میتوانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارگر ثابت هستید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.