مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پارکینگ توسط سازنده

با سلام
بنده سال97 یک واحد پیش فروش همراه با پارکینگ خریداری کردم اما سازنده الان بعد از چند سال که موقع سند زدن رسیده میگه یه پارکینگ کم هست و آن متعلق به واحد من هست.به شهرداری مراجعه کردم و متوجه شدم ایشان نقشه اولیه را تغییر داده و طبقه همکف که محل پارکینگها بوده تجاری کرده و پارکینگها رو برده زیرزمین و دقیقا اون محل همکف که تو نقشه اولیه شهرداری پارکینگ واحد من بوده با دادن جریمه به شهرداری کرده مغازه،حالا من ازش شکایت کردم که طبق نقشه اولیه پارکینگم رو میخام.به نظر شما و باتوجه به تخصص شما ممکنه قاضی به نفع من حکم بده و مغازه رو به پارکینگ تبدیل کنه؟
ممنون میشم اگه شکایت دیگه ای لازم هست بهم بگین انجام بدم،پارکینگ برام خیلی ضروریه و گرفتن خسارت به دردم نمیخوره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

باید پارکینگ به شما تسلیم گردد
و در صورت عدم اجرای تعهد و عدم تسلیم پارکینگ باید خسارت شما پرداخت گردد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

طیچبق قرارداد منعقده باید عمل شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شما الزام ایشان را به ایفای تعهد بخواهید موفق خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید.