مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک محجور به وسیله وکیل فروش

سلام یک ملک را خریدیم که صاحبش محجور بوده و ما خبر نداشتیم ملک توسط وکیل فروش به ما فروش فروخته شده الان هم قیم فرد محجور آمده که فرد محجور بوده معامله باید فسخ شود و خبری از وکیل هلی فروش نیس الان چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید علیه شخصی که غیر قانونی فروخته شکایت کنید فروش بدون اطلاع فضولی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ثمن معامله و خسارات و غرامات قابل مطالبه است اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که شرایط فسخ قرارداد مورد اشاره در متن سوال بررسی شود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ابطال می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم حجرش را به شما نشان داده معامله باطل است و باید پول خود را پس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما فقط میتوانید نسبت به ثمن و خسارات از وکیل اقدام نمایید