مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب کشاورزی

سلام. ما حدود ٢٠سال پیش مزرعه ای خریدیم که گاوداری و زمین کشاورزی داره و یک حلقه چاه سند زمین بنام ما منتقل شده ولی پروانه ی چاه بنام مالک قبلیش که فوت شده و فرزندانش حاضر به انتقال پروانه چاه نیستن درصورتی که در قولنامه به فروش چاه و ملزوماتش اشاره شده آیا میتونیم ما به صورت قانونی اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است دادخواست علیه وراث به الزام انها به انتقال پروانه چاه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرآنچه در قرارداد ذکر شده ملاک عمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بر اساس قولنامه مورد اشاره در متن سوال میتوانید به طرفیت ورثه اقدام به طرح دعوی مبنی بر تحویل حلقه چاه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید.
اگر شرکت آب منطقه‌ای موافقت نکرد می توانید علیه وراث دادخواست بدهید و الزام آنها را از دادگاه بخواهید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تحویل