مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح همسر

سلام
همسر بنده به ناحق و با نقشه قبلی از بنده با عنوان جرح عمدی با چاقو شکایت کرد. بچه ها با وجود اینکه چند سال زیر سن قانونی بودند، شهادت دادند و پرونده منع تعقیب خورد. همسرم اینبار به قرار منع تعقیب ،اعتراض کرد. برای اینکه بیشتر از این بچه هام آزار روحی نبینند،با همسرم توافق کردم که وکالت در طلاق و هرچه می خواست را بدهم.قرار شد برود و پرونده رو مختومه کند. که نکرده بود فقط دوماه به تعویق انداخته بود.و بنده نمی دانستم. بعد از دوماه دوباره ابلاغ اومد و همسرم را مجبور کردم به دادسرا برود و سند رضایت نامه از شکایت را که محضری بود را به دادسرا تحویل و ....
حالا دادسرا میگه جنبه عمومی مونده و باید کفیل معرفی کنی...
سوال: آیا برای جنبه عمومی برای بنده که یک بار منع تعقيب خوردم و الانم چیزی ثابت نشده، موضوعیت دارد؟
و اینکه باید جلسه رسیدگی و ... صورت بگیرد؟
و ممکن است برای بنده حکم زندان و ... بدهند؟

ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادگاه منع تعقیب را نقض کرده و برای تحقیقات به دادسرا ارسال کرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که آراء و پرونده مورد اشاره در متن سوال مورد بررسی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر قرار ‌منع تعقیب نقض شده باشد پرونده برای صدور حکم مجازات از بابت جنبه عمومی جرم به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد
و شما باید قرار تامین کیفری ( کفالت یا وثیقه یا ... ) به مرجع قضایی بسپارید

میزان مجازات بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت