مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانی

اینکه کسی که درخواست مرخصی استعلاجی کرده باش در صورت موافقت با مرخصیش و با وجود داشتن چند پرونده برای مرخصی گرفتن و تامین قرار و وثیقه چ جوری میشه
آیا باید تو هر شعبه برای هر پرونده ضمانت جداگانه گذاشت؟ ؟
یا باید پرونده ها ادغام بشن بعد مرخصی استعلاجی تایید بشه، ؟
یا فقط شعبه ای که در حال حاضر در حال کشیدن حبسش هست طرف حساب قرار میگیره و فقط ی ضمانت اونجا باید گذاشته بشه؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر پرونده شرایط مخصوص به خود را دارد و بایستی برای هر پرونده وثیقه جداگانه در نظر گرفته شود مگر اینکه تجمیع صورت پذیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند امکان تجمیع وجود دارد