مشاوره حقوقی رایگان - امکان بخشش حکم حبس تعزیری

حدود 4سال پیش یکی از بستگان که به مواد مخدر اعتیاد داشتند و کارتون خواب شده بودند در حین سرقت از خودرو و شکایت مالک خودرو دستگیر و به کلانتری برده می شوند و با گذاشتن فیش حقوقی آزاد میشوند.گویا تو این چند سال چندبار برای ایشان و شخصی که فیش حقوقی گذاشته بود ابلاغیه می رود ولی متوجه نمی شوند و بعد از مسدود شدن کارت بانکی و مراجعه به دادگاه قاضی به علت عدم پیگیری و عدم مراجعه حکم 2سال حبس تعزیری و 30ضربه شلاق تعیین می کند. درخواست تجدید نظر یا واخواهی از سوی محکوم ثبت میشود و دراین فاصله رضایت شاکی هم اخذ و تحویل دادگاه می شود.
شخصی که فیش حقوقی گذاشته 50 میلیون جریمه باید پرداخت کند که بصورت اقساط از حقوق ایشان کسر می گردد. در روز مراجعه فرد به دادگاه جهت بررسی و رسیدگی قاضی یک روز زندان برای ایشان تعیین می کند که با گذاشتن سند خانه به ارزش 100 میلیون تومان آزاد می شوند.
سوالم این است که الان نوبت رسیدگی به پرونده داده اند با توجه به اینکه محکوم در حال حاضر چندسالی هست که اعتیاد نداره و مشغول کار هستند و به تازگی ازدواج کردند امکان بخشش کامل حکم صادره و یا پرداخت نقدی وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

با توجه به اخذ رضایت و اصلاح مرتکب امکان تخفیف یا تعلیق وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تا اظهار نظر حقوقی ارائه شود‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر متاسفانه ولی شاید قاضی موجبات تخفیف بداتد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طرق مختلف قابل بررسی است، تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
متهم باید دلایل و مستندات و دفاعیات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایند
و با توجه به رضایت شاکی ، مشمول تخفیف خواهید شد