مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به معاونت در کلاهبرداری

باسلام بنده از طریق یک آگهی استخدام ادمین در سایت درج آگهی ایدی تلگرامی به بنده دادن و گفتن کار ما بسته بندی هست و نیرو جذب می کنیم شما فقط در دیوار آگهی بزنید من با هزینه خودم آگهی زدم بعد متوجه شدم مراجعه کننده ها گفتن کارت ما خالی شده وقتی گفتم بهشون شما کلاهبردارید بنده رو بلاک کردن و تمامی چت هارو هم حذف کردن الان شکایت شده برای بنده یک پیام مبنی بر تبصره 592قانون اومده و اکانت دیوار بنده مسدود شده با توجه به اینکه سن بنده کم هست می تونم با مراجعه به فتا و مستندات لازم از اتهام زده شده تبرئه شم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه تا نفرات اصلی را معرفی نکنید و اتهام را از خودتان دور نکنید شما متهم پرونده میباشید