مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من توی عقدنامه شرط حضانت فرزند بعد از 7 سال رو گرفتم و جزو شروط عقدم بوده +حق انتخاب جای محل سکونت
الان من یک پسر 14 ماهه دارم و به دلیل اینکه شوهرم دست بزن داره و خیلی بداخلاقه می خوام طلاق بگیرم ولی هرجا رفتم میگن اون حق حضانت فرزندت باید تو اسناد رسمی هم ثبت میشده اینجوری قبول نیست.
خوب این مساله رو کسی به من نگفت حتی اون دفتر خونه ازدواج هم که ثبت کردن نگفتن بعدا باید برم اسناد رسمی
الان من راهی دارم؟
و اینکه به جز پدر و مادر و برادر خودش شاهدی ندارم برای دست بزن داشتنش
و اینکه خیلی آشنا داره تو قسمت وکلا و قاضی و منو تهدید میکنه اگه جدا بشم حتی این 7 سال هم پسرمو بهم نمیده
راهی هست من اقدام کنم برای حضانت پسرم و اینکه آیا واقعا می تونه حتی 7سال اولیه رو هم از من بگیرتش؟
من نه معتادم نه سورفتار دارم نه قرصی استفاده می کنم هیچی
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .باتوجه به اینکه عقدنامه یک نوع سند رسمی محسوب میشود .گرفتن حق حضانت مندرج در عقدنامه معتبر بوده و نیازی به دفترخانه اسناد رسمی ندارید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با همان شرط مندرج در عقدنامه میتوانید اقدام کنید