مشاوره حقوقی رایگان - استراق سمع توسط همسایه

سلام چندروزی بود متوجه میشدم همسایه بالای سرمون اسم وفامیل من رو توی خونشون بیان میکنن.کم کم صداها بلند تر شدوبه طوری که خودش وپسر 12 ساله اش خیلی بی ادبانه ادامه میدادند.ولی همسرشون باهاش بحث داشت که اینکارو نکنید....
روزی که به حمام رفتم متوجه شدم که همسایه بالای سرمون درمورد اینکه من داخل حمام هستم یا همسرم بحث میکرد با فرزندش،که خانمش باسرو صدا بردشون داخل باهمسرم درمیان گذاشتم وایشون روفرستادم ودیدم که باوقاهت تمام درمورد یکسری مسائل شرم آور حرف میزنن که بعداز اینکه خانم من گفت همسایه فضولی درست نیست شروع به فحاشی کردند و....الان چکارکنم که کم نزارم برای این کارشون؟؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در متن سوال اشاره به فحاشی شد بنابراین می توانید با دو شاهد نسبت به اثبات جرم فحاشی اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان توهین میتوان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تنها فحاشی با ارایه شهود از طریق دفاتر خدمات قضایی، قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید