مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.
معمولا قبل از عقد در دفترخانه مهریه را به صورت پیش نویس در منزل توافق می‌کنند لیکن احتمال دارد در دفترخانه میزان مهریه بسیار متفاوت و کمتر از توافق ثبت گردد. برای دادگاه جهت دریافت آیا می‌توان میزان توافقی که در منزل صورت گرفته را دادخواست داد و دریافت نمود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

دشوار است‌ملاک آنچه ثبت رسمی است مگر توافق دیگری اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
توافقی که در منزل انجام شده هیچ اعتباری ندارد و صرفا طبق سند ازدواج مهریه قابل مطالبه است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر آنچه که در نکاح نامه یا عقد نامه قید شده باشد برای دادگاه ملاک و معیار خواهد بود و سایر نوشته ها نیاز به اثبات و جمع آوری ادله دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ملاک درج ان در سند ازدواج است. مگر توافق پیش نویس متصمن تعهداتی دیگر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
مفاد عقدنامه رسمی تنطیم شده در دفترخانه ازدواج ، ملاک است