مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مجله و همکار

سلام و ووقت بخیر
من هیات علمی دانشگاهی دولتی هستم. در سال 1393 دانشجویی با من پایان نامه کار کرده است که راهنمای دوم ایشان یکی از همکاران گروه فیزیک بود. مقاله مستخرج از پایاننامه بدون اطلاع من در مجله ای بی ارزش و فاقد اعتبار در سال 1398 چاپ شده است. همکار گروه فیزیک از من به اتهام بی اخلاقی و ننوشتن اسم ایشان در مقاله شکایت کرده و تخلف پژوهشی برای من در پرونده ام ثبت شده است.
متاسفانه دانشگاه بدون توجه به مستندات من علیه من حکم زده است. چون این همکار رییس بسیج اساتید است. مجله هم جوابگو نیست. من کجا و چطور می توانم از مجله به اتهام اینکه بدون رضایت من مقاله ای با اسم من را چاپ کرده است شکایت کنم؟ در تمام مجلات فرم عدم وجود تعارض باید باشد که در این مجله نیست. البته تاکید می کنم این مجله بی ارزش و فاقد امتیاز است، اما این همکار بیمار از من شکایت کرده است. در قدم دوم از این همکار چطور شکایت کنم؟ چون در دانشگاه به دلیل روابطی که این فرد دارد هیچ کس پاسخگو نیست. تشکر بسیار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام موضوع نيازمند مشاوره است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید به دادسرای فرهنگ ورسانه شکایت تقدیم نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی