مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی شرکت

با سلام لطفا راهنمایی کنید
اینجانب طبق راهنمایی دوستان میخوام مدرک تحصیلی خود را جهت رتبه بندی شرکت ها به مدت دو سال به یک شرکت ثبت شرکتها جهت اخذ رتبه یک شرکت پیمانکاری اجاره دهم و قرار بر این است که تو دفتر خانه وکالت بدم که حق عزل وکیل را از خود سلب کنم و شرکت ثبت شرکت با من قرارداد میبنده و میگه از پیمانکاری که مدارک شما جهت رتبه بندی استفاده میکنه تو دفتر خانه تعهد محضری میده که شما هیچ مسئولیتی در قبال دارایی و بدهی و مالیات و شهرداری ندارین آیا این تعهد نامه را اخذ کنم مسئولیتی برای من در مقابل دارایی و بدهی های مالیاتی و .... برایم دارد یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها این موضوع را پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مسئولیت خواهید داشت ولی بابت آن مسئولیت به استناد آن اقرارمینوانید به مدیر شرکت رجوع‌کنیذ

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بنام شما ثبت شود ، دولت و ارگان های ذیربط شما را مسئول می دانند و شما پاسخگو هستید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مطلقا چنین کاری را انجام ندهید
اشتباه بزرگ است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی منتظر تهدیدات و اسیب های مالی احتمالی باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار را نکنید به خاطر مبلغ جزئی کلی مشکل برای خودت وسود کلان برای آن بی ..... ها درست می کنید