مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر از کجا باید متوجه بشویم کد ملی ما مسدود شده است و آیا این امکان دارد یا خیر؟

ایا امکان دارد بدون مراجعه از مسدود شدن کد ملی آگاه شویم و‌آیا مسدود کردن کد ملی از قبل و‌یا از طریق سامانه ی ثنا اطلاع داده می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اطلاع داده نمی‌شود
قابل استعلام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا موضوع را از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسدودیت کد ملی از طریق اداره ثبت احوال قابل استعلام خواهد بود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق ثنا خیر ، با مراجعه ساده به بانک یا دفتر پیشخوان دولت جهت انجام اموری که به کارت ملی نیاز است متوجه خواهید شد .