مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین پدرم که فوت شده

با سلام.خسته نباشید،ببخشید من پدرم سه سال پیش فوت کردند و متاسفانه هنوز انحصار وراثت انجام ندادیم،ماشین دست من بود،و دو هفته پیش تصادف کردم و مقصر ماشینی بود که به من زد،بیمه نامه ماشین به نام مادرم هستش، کارهای بیمه انجام شد و الان برای دریافت اون کارشناس بیمه میگه باید صاحب و مالک ماشین بیاد برای دریافت حق بیمه،الان این سوال رو دارم که چه راهکاری برای من وجود داره؟باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از کلیه ورثه وکالت گرفته و درخواست واریز وجوه را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بایستی از طریق مالک پیگیری شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گواهی انحصار وراثت می‌توانید درخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال و پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

گواهی حصر وراثت اخذ کنید و از سایر وراث وکالت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اخذ انخصار وراثت از وراث وکالتنامه گرفته اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون بیمه مکلف است که
تمام خسارت شما را پرداخت نماید

و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس از تمام ورثه وکالت بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اقدام به اخذ گواهی حصروراثت از طریق شورای حل اختلاف محلی که پدرتان فوت شده اند، نمایید.
سپس هریک از وراث جهت سهم خود به بیمه مراجعه نماید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انحصار وراثت کنید. وراث قائم‌مقام مالک و مورث هستند

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مادر به شما در دفتر اسناد رسمی وکالت دهند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا قبل از انجام هر کاری باید انحصار وراثت انجام شود.بعد از انجام انحصار وراثت، هریک از وراث به نسبت سهم خود می توانند به بیمه مراجعه نمایند یا یه یک نفر وکالت دهند که به نمایندگی از دیگران حضوری مراجعه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا انحصار وراثت انجام بدهید