مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سگ بدون قلاده از کوچه

سلام چهارتا از دوستام یک سگ بدون قلاده توی کوچه گرفته بودند دی ماه 401 بعد ان را یکی از بچها ب خونه برده و بعد از سر صدای زیاد ب من گفت بیا این سگ را ببر (من در روزی ک سگ را گرفتن حضور نداشتم ) من هم عصر رفتم گرفتم و شب همون روز ک تولد در باغ ما بود یکی از مهمان ها گفت ک فلانی هم ی سگ شبیه این گم کرده و گفت ک بهش زنگ بزنم بیاد ببره گفتم بگو ولی یادمان رفت ک زنگ بزنیم و من فردا سگ را ول کردم رفت الان ان رفته شکایت کرده میخواستم بدونم ک من متهم میشوم یا ن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رفع اتهام کنید چون ان فرد بعنوان شاهد ادعا می کند که سگ را در ید شما دیده است لذابرای رفع اتهام باید دلیل ومدرکی ارائه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحت چه عنوانی از شما شکایت کرده است؟! مگر سگ را به رسم امانت به شما سپرده است یا اینکه سگ را از ایشان به سرقت برده‌اید که شاکی شده‌اند! در هر حال به دلیل عدم سوءنیت در فعل شما، شکایت انجام شده بی‌نتیجه خواهد ماند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر شاهد داشته باشید میتوانید دفاع مناسبی داشته باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر نمی رسد که در این مورد جرمی برای شما اثبات شود مگر سو نیت داشتید و تمام اعمال را تعمدا انجام داده باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود؛
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر از سرقت مطلع بوده باشید....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، اختلاف در خصوص نگهداری سگ در دادگاه رسیدگی نمی شود